Η ωραιότερη εποχή του χρόνου!



Ο μήνας των Χριστουγέννων έφτασε! Ο μήνας που καταφέρνει να μας κάνει όλους λίγο πιο ευαίσθητους, πιο ανθρώπινους, πιο ρομαντικούς... ο ομορφότερος μήνας του χρόνου!

Κάθε Δεκέμβρη ξυπνά μέσα μας το παιδί, που όλοι κρύβουμε. Αυτό το παιδί, που δεν έπαψε ποτέ να ονειρεύεται, να αγαπά, να προσπαθεί να απαλύνει την ασχήμια, που πιστεύει στον Αι Βασίλη και στα θαύματα, που μοιράζει χαμόγελα, που σκέφτεται τους άλλους...

Κι όσο οι συνθήκες δυσκολεύουν, τόσο πιο έντονα μας θυμίζει αυτά τα μικρά, τα ουσιαστικά, τα σημαντικά που κάνουν την καθημερινότητα όλων, να παίρνει χρώμα χαρωπό, να γεμίζει ήχους γλυκούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και την ατμόσφαιρα αγάπη!

Αυτό το μήνα, σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε όχι με το πορτοφόλι σας, αλλά με την ψυχή σας! Αυτή την ανεκτίμητη ψυχή που μπορεί να γίνει πλούσια μ' ένα χαμόγελο και πάμπλουτη με την αγάπη. Τρόποι πάντα βρίσκονται όταν υπάρχει θέληση, ας μην τους αφήσουμε να χαθούν.

Να έχετε όλοι, ένα χαρούμενο μήνα!


to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram