Στολίδια που ταξιδεύουν...



Είναι από τις ομορφότερες στιγμές δημιουργίας όταν φτιάχνεις κάτι μικρό με λίγα υλικά και πολλή αγάπη και αυτό ταξιδεύει και γίνεται μια τόση δα σταγόνα βοήθειας σε ανθρώπους, που την έχουν ανάγκη.

Πριν κάμποσες βδομάδες, διαβάσαμε για την προσπάθεια και τα bazzar που οργανώνουν φίλες blogger. Ο χρόνος πίεζε κι εμείς, τα μόνα που είχαμε έτοιμα για να τα παρουσιάσουμε στο περιοδικό μας, ήταν μερικές χειροποίητες μπάλες για το δέντρο.

Δείτε πόσο απλά υλικά χρησιμοποιήσαμε...


Γίνονται εύκολα, τοποθετώντας αρχικά με μια καρφίτσα το κορδόνι ή την κορδέλα πάνω στην μπάλα από φιλιζόλ, για να μπορεί να κρεμαστεί. Στη συνέχεια τυλίξαμε το τούλι δημιουργώντας ένα πουγκάκι, το στερεώσαμε με κορδέλα, τα μεγάλα τα διακοσμήσαμε και με τις τσόχινες μαργαρίτες και, έτοιμα!


Αυτές λοιπόν, χωρίσαμε σε δύο πακέτα και στείλαμε το ένα στο bazzar του Ξεblogάρισμα. Το παρέλαβε η καλή μας φίλη Μαρία Νικόλ Λιακοπούλου. Το άλλο το στείλαμε στο "Άρτος Δράση", και το παρέλαβε η επίσης καλή μας φίλη Ρένα Χριστοδούλου.


Και για τις δύο δράσεις μάθαμε από το Stars and Incicles και την αγαπημένη Κάτια Μαρκοίζου.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά φίλες, για την ευκαιρία που μας δώσατε να φανούμε χρήσιμες. Να είστε πάντα καλά!


Marina - Olga
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram