Diy συνθέσεις που αγαπούν τα Χριστούγεννα...



Όσο προχωρά ο Νοέμβρης, τόσο περισσότερο μας δημιουργεί την ανάγκη να δώσουμε ένα πιο χειμωνιάτικο τόνο στο χώρο μας. Όποιος έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να κάνει μια βόλτα στη φύση, θα ανακαλύψει εύκολα θησαυρούς, που μπορούν να δώσουν αυτό το χειμωνιάτικο άγγιγμα και την αίσθηση της θαλπωρής, ενώ μπορούν να μετατραπούν ακόμα πιο εύκολα σε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις.

to e-periodiko mas

Φύλλα, κλαδιά, κουκουνάρια, βελανίδια είναι μόνο λίγα από αυτά, που συνέλεξα και έφερα στο σπίτι και σας δίνω σήμερα μερικές ακόμα ιδέες για να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις, που δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείτε όταν φτάσει η στιγμή της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

to e-periodiko mas

Δημιουργήστε μια μικρή γωνιά φύσης, χρησιμοποιώντας μεταλλικά κουβαδάκια...


Προσθέστε κλαδιά, κουκουνάρια, βελανίδια, κυπαρισσόμηλα και ρόδια νάνους...


Δύο διάφανα βάζα μπορούν να φιλοξενήσουν τους θησαυρούς σας πάνω στον πάγκο της κουζίνας...

to e-periodiko mas

Ακόμα και το μικρό μπαουλάκι μπορεί να πάρει άλλη όψη μαζί τους...

to e-periodiko mas

Κι όταν έρθει η ώρα για τη χριστουγεννιάτικη πινελιά, απλά προσθέστε φωτάκια! Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με πολλή θαλπωρή και ελάχιστο κόπο και έξοδα.


Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα!


Marina
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram