Πασχαλινή διακόσμηση με σπάγκο


https://toperiodikomas.blogspot.gr

Μια εύκολη πασχαλινή κατασκευή, που θα δώσει εορταστικό αέρα στη διακόσμηση του σπιτιού, σας προτείνω σήμερα. Με απλά υλικά, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα και κόπο, μπορείτε να τη φτιάξετε γρήγορα και να αποτελέσει και ένα ξεχωριστό χειροποίητο δώρο, αν το επιθυμείτε.

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι:
  • Σπάγκος σε φυσικό και λευκό χρώμα
  • Κόλλα κρυσταλλιζέ
  • 2 μπαλόνια και 
  • ψαλίδι
Για τη διακόσμηση τους:
  • Χόρτο
  • Ψεύτικα αυγουλάκια σε χρώμα της επιλογής σας

Πώς θα τη φτιάξετε
Φουσκώστε το μπαλόνι και στη συνέχεια βρέξτε το σπάγκο στην αραιωμένη κόλλα. Για να την αραιώσετε προσθέστε νερό, έτσι ώστε να γίνει αρκετά ρευστή για να μουλιάσει καλά ο σπάγκος. Καλύψτε με μεμβράνη το μπαλόνι και τυλίξτε το σπάγκο γύρω του φροντίζοντας να μοιραστεί ομοιόμορφα όπως κάνουμε με ένα κουβάρι. Αφήστε το να στεγνώσει καλά. 


Σπάστε το μπαλόνι και αφαιρέστε το από το εσωτερικό της μπάλας. Κόψτε με το ψαλίδι τη μπάλα σε σχήμα ζικ - ζακ για να θυμίζει σπασμένο αυγό. Γεμίστε το κάθε κομμάτι με το άχυρο και τα ψεύτικα αυγουλάκια και είναι έτοιμο!

Ελάτε να δούμε από κοντά τη διακόσμησή τους

to-e-periodiko-mas

Επέλεξα τα λευκά αυγουλάκια με τις χρυσές λεπτομέρειες που είχα φτιάξει πέρσι για να ολοκληρώσουν την εικόνα στο λευκό και για το σκούρο προτίμησα τα χρυσά. Έβαλα βέβαια και μερικά λευκά, έτσι για να σπάσουν τη μονοτονία. Την κατασκευή για τα αυγουλάκια μπορείτε να τη δείτε εδώ.

to-e-periodiko-mas

Σκούρος σπάγκος με ανοιχτόχρωμο άχυρο και χρυσά αυγουλάκια..

Οι αντιθέσεις δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

https://toperiodikomas.blogspot.com/2018/03/pasxalini-diakosmisi-me-spagko.html

Να τα και τα δύο μαζί

to-e-periodiko-mas

Δοκιμάστε τα κι εσείς, θα ενθουσιαστείτε!...








Marina
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram