Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Powered By | blogger widgets

Τι κίνδυνοι κρύβονται μέσα σ' ένα νεσεσέρ;


Αν και το νεσεσέρ είναι το μέσο όπου μεταφέρετε τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ για να ανανεώνεστε συχνά, ωστόσο μέσα του κρύβονται και πολλοί κίνδυνοι για την υγεία σας αφού οι αλλεργίες και τα μικρόβια καραδοκούν κάθε φορά που το ανοίγετε.


Τα βρώμικα πινέλα μακιγιάζ: τα πινέλα του μακιγιάζ πρέπει να καθαρίζονται κάθε μήνα ενώ αν δεν καθαρίζονται το μόνο σίγουρο είναι ότι τα βακτήρια θα καταλάβουν όλο το πρόσωπο. Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε μαλακά τα πινέλα αλλά και να τα κάνετε να κρατήσουν περισσότερο είναι να τα καθαρίζετε επιμελώς χρησιμοποιώντας ένα απαλό σαμπουάν ή υγρό σαπούνι χεριών και πιέστε το απαλά με τα δάχτυλά σας προς τις τρίχες της βούρτσας προσθέτοντας και λίγο νεράκι αρκεί οι τρίχες της βούρτσας να έχουν φορά προς τα κάτω! Σκουπίστε τη με μια καθαρή πετσέτα, αφήστε τη να στεγνώσει και είναι έτοιμη!

Αρωματικές αλλεργίες: τα συντηρητικά στα καλλυντικά και ειδικά στα αρώματα προκαλούν πολύ συχνά αλλεργίες. Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα άρωμα φροντίστε να κάνετε πρώτα το τεστ στο χέρι σας για να δείτε τι γνώμη έχει και το δέρμα σας για το συγκεκριμένο άρωμα αν του αρέσει ή όχι! Τα φρουτώδη αρώματα πάντως που είναι κυρίως τα καλοκαιρινά είναι εκείνα που μπορεί να σας προκαλέσουν αλλεργία γι' αυτό προσέξτε!


Επιβλαβή συστατικά: Τα parabens και τα συντηρητικά που περιέχουν οι κρέμες σας μπορεί να αυξάνουν τον «χρόνο ζωής» των καλλυντικών σας αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το δέρμα σας. Τα συστατικά αυτά συνδέονται με ορμονολογικές διαταραχές και ακόμη και με τον καρκίνο του στήθους. Γι’ αυτό φροντίστε να χρησιμοποιείτε περισσότερο φυτικά καλλυντικά που έχουν συστατικά από φρούτα μέχρι λαχανικά.


ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Τα αγαπημένα του μήνα

Μια θάλασσα...

Δως μου μια θάλασσα να σεργιανίσω Δως μου μια θάλασσα να πιω Δως μου μια θάλασσα να σου αποδείξω Πόσο στ’ αλήθεια σ’ αγαπώ
Να την οργώσω, να τη γυρίσω Απ’ άκρη σ’ άκρη να τη διαβώ Σκαρί να φτιάξω να ταξιδέψω Και να σου φέρω το θησαυρό
Αυτόν που κρύψαν τρανοί κουρσάροι Αυτόν που ζήλεψε όλη η γη Αυτόν που λένε οι ποιητάδες Κι όλου του κόσμου οι ναυαγοί
Αυτόν θα φέρω και θ’ ακουμπήσω Μέσα στα χέρια σου τα δυο Να δω τα μάτια σου να λάμπουν Κι ένα χαμόγελο γλυκό
Κι αν με ρωτήσεις πώς τον λένε «Αθανασία» θα σου πω! Γιατί να ξέρεις, την κερδίζεις όσο σου λένε «σ’ αγαπώ»!


Η μόδα στη δεκαετία του 1930

Όπως όλοι γνωρίζουμε η μόδα δεν εκφράζει μόνο την ανάγκη ανανέωσης της εξωτερικής εμφάνισης ανά εποχή. Επηρεάζεται άμεσα και από τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που επικρατούν. Έτσι, η οικονομική κρίση του 1929 είναι φυσικό να επηρεάσει και τη μόδα.

Κρέμες προσώπου από 6 έως 20 ευρώ

Ποιος είπε ότι οι κρέμες προσώπου, πρέπει να είναι ακριβές για να είναι καλές; Είναι ένας μύθος που έχει προ πολλού καταριφθεί κι ας φοβόμαστε να το παραδεχθούμε…

Στα ράφια των selfservice, μπορούμε να βρούμε κρέμες προσώπου που θα περιποιηθούν το δέρμα μας, χωρίς να αδειάσουν το ήδη …ταλαιπωρημένο πορτοφόλι μας. Κρέμες που η τιμή τους ξεκινά από 6 ευρώ και δεν ξεπερνά τα 20 στην ακριβότερη εκδοχή τους.

Ευχές

Ένα έγκλημα καταστρέφει την Αττική! - ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ BLOGGER

Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά τους να προστατεύσουν τη ΒΑ Αττική και όχι μόνο, από την καταστροφή, που θα επιφέρει ο ΧΥΤΥ Μαραθώνα. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙσε μια σειρά παράλογων και παράνομων ενεργειών που γίνονται, με πρώτο το σημείο που κατασκευάζεται. Βρίσκεται σε βουνό το οποίο εξαφανίστηκε σταδιακά για τη δημιουργία του, μια ανάσα απ’ τη θάλασσα. Στο σημείο βρίσκονται πηγές και ρέματα τα οποία καταλήγουν στις κοντινές παραλίες στον Ευβοϊκό (Μαραθώνα, Σχοινιά, Ν. Μάκρη, Σέσι) και ήδη με μια μικρή μπόρα κατεβαίνει λάσπη σε όλη την ακτογραμμή. Φανταστείτε να κατεβαίνουν τοξικά υπολείμματα. Με τη λειτουργία του θα μολυνθεί όχι μόνο η ακτογραμμή αλλά και η θάλασσα, θέτοντας σε κίνδυνο την αλιεία και το κολύμπι. Παίρνουμε θέση και ψηφίζουμε εδώ
ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΟΤΑΝθα επηρεαστεί άμεσα ο υδροφόρος ορίζοντας όπως συμβαίνει στη Φυλή, πουσύμφωνα με την έκθεση του καθ. Γεωλογίας & Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Λέκκα, …
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...