Σελίδες

Ετικέτες

Αρχική σελίδα

3/4/16

Με ανανεωμένη εμφάνιση...


Μετά από τρεις και πλέον μέρες συνεχούς αναζήτησης και σχεδιασμών, στην προσπάθειά μας να κάνουμε το blog πιο εύχρηστο για όλους τους επισκέπτες, καιρός να σας ξεναγήσουμε στη νέα μας εμφάνιση και στις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε.


Όπως θα δείτε, εκτός από τα χρώματα, άλλαξε το κεντρικό menu για να είναι πιο εύχρηστο για όλους. Παραμένει η "Αρχική σελίδα" και δίπλα της οι βασικές κατηγορίες των θεμάτων μας. Ακουμπώντας τον κέρσορα πάνω τους, θα αποκαλύψουν και όλες τις υπόλοιπες γνωστές σας ετικέτες, καθώς και κάθε πληροφορία σχετικά με μας και πώς θα επικοινωνήσετε μαζί μας.
Έτσι, θα μπορείτε εύκολα να βρίσκετε ό,τι ψάχνετε χωρίς ταλαιπωρία και χρονοτριβή.

Το ίδιο σκεφτήκαμε και για τα social media και τα μαζέψαμε όλα στην πάνω δεξιά πλευρά, έτσι ώστε να μη χανόμαστε...

Το γνωστό "Παλαιότερες Αναρτήσεις - Αρχική Σελίδα - Νεότερες Αναρτήσεις" έχει αντικατασταθεί από ένα μετρητή σελίδων στο κάτω μέρος, για καλύτερη περιήγηση.

Μην ξεχνάτε πως η "πόρτα" μας είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους φίλους και τις φίλες, αρκεί να "χτυπήσετε" το κουδούνι... δηλαδή να μας στείλετε email είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε απευθείας στο eperiodiko1@gmail.com.

Πριν σας αφήσουμε να περιηγηθείτε με την άνεσή σας, να σας πούμε πως περιμένουμε τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας, όπως κάθε φορά και ευχόμαστε από καρδιάς, να έχετε όλοι ένα όμορφο και δημιουργικό μήνα!Blogger Widget