Σελίδες

Ετικέτες

Αρχική σελίδα

23/2/12

Ταραμοσαλάτα η επίκαιρη!








  • 100 γρ. ταραμά (άσπρο ή κόκκινο)
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι τον χυμό του
  •  ψίχα απο 1/2  κιλό άσπρο ψωμί
  • 1 1/2 ποτήρι νερό


  •        Βάζουμε στο μίξερ το σκόρδο, το λεμόνι (χυμό) με λίγο από το νερό και χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε το ψωμί (καλό είναι να είναι μπαγιάτικο), το υπόλοιπο νερό και τμηματικά το λάδι και χτυπάμε καλά.


    πηγή

    Blogger Widget