Σχετικά με μένα...Το πρόσωπο πίσω από "το e - περιοδικό μας"


Καλώς ήρθατε στο blog μου.

Είμαι η Μαρίνα, που μετά την εμπειρία μου σε έντυπη έκδοση περιοδικού, αποφάσισα να δοκιμάσω και σε ένα ηλεκτρονικό, που να θυμίζει τα περιοδικά ποικίλης ύλης, που έπαψαν να κυκλοφορούν...

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του blog αυτού, με την αγάπη και τον ενθουσιασμό του εφήβου, που είχα ξεχασμένο μέσα μου! Στην αρχή, είχα την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή της αγαπημένης φίλης μου της Όλγας. Στην πορεία, η Όλγα λόγω έλλειψης χρόνου, έμεινε πιστή αναγνώστης και συνεχίζω μόνη μου!

Το e-periodiko mas είναι ένας διαδικτυακός χώρος ποικίλης ύλης με όλα όσα μας προβληματίζουν, μας εντυπωσιάζουν, μας ενημερώνουν ή μας χαροποιούν!

Αν επισκέπτεστε για πρώτη φορά το blog, μπορείτε να δείτε τα θέματά του αγγίζοντας τη μπάρα στο πάνω μέρος της σελίδας. Όλες οι ομάδες (ετικέτες) βρίσκονται αναλυτικά δεξιά της οθόνης για όσους μπαίνετε από pc και στο κάτω μέρος της οθόνης για όσους μπαίνετε από smartphone ή tablet.

Πιστεύω πως ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη είναι να μοιραζόμαστε γνώσεις, εμπειρίες και ευχάριστες στιγμές.

Για να μη χάνετε αναρτήσεις συμπληρώστε το email σας στο σημείο "Εγγραφή" και κάθε νέα ανάρτηση, θα έρχεται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Μπορείτε επίσης, να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς του περιοδικού, στα social media: Twitter, Tumblr, Bloglovin, Pinterest ή να κάνετε like στη σελίδα του στο Facebook. Αν είστε λάτρεις του Instagram, πατήστε εδώ.


Θα χαρώ να λάβω μήνυμά σας, γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση

eperiodiko1@gmail.com

ή αν προτιμάτε, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, που θα βρείτε στη δεξιά στήλη του blog.

Εύχομαι η περιήγησή σας εδώ, να είναι ένα ευχάριστο ταξίδι για σας, έτσι όπως είναι για μένα, κάθε φορά που δουλεύω ένα καινούργιο θέμα.


Καλή ανάγνωση

Στο ιστολόγιο αυτό θα βρείτε ποικίλα θέματα, τα οποία όπως είναι φυσικό δεν άπτονται όλα στο αντικείμενο γνώσεών μου. Για το λόγο αυτό, θα δείτε στο τέλος κάθε ανάλογης ανάρτησης, τις πηγές από όπου αντλήθηκαν οι πληροφορίες.

Τα άρθρα, οι μικρές ιστορίες, οι ποιητικές απόπειρες, οι συνεντεύξεις, οι μεταφράσεις είναι προϊόν πολύωρου πνευματικού κόπου και επιτρέπεται η αναδημοσίευσή τους μόνο με την αναφορά στο όνομά μου και ενεργό σύνδεσμο που να παραπέμπει στο e-periodiko mas

Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη!
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram