Η Συμμετοχή μου στο Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2017



Μια μέρα, από αυτές τις λίγο πιο ξεχωριστές, λίγο πιο χαρούμενες είναι η σημερινή! Ο λόγος η συμμετοχή μου στο Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο που εκδίδει για τρίτη συνεχή χρονιά tovivlio.net. Περισσότεροι από 100 λογοτέχνες, (ανάμεσά τους και εγώ και 34 εικαστικοί και φωτογράφοι, κοσμούν τις εβδομάδες του Ημερολογίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Νίκο Καζαντζάκη.

Κάθε εβδομάδα του ξεκινά με ένα διαφορετικό λογοτεχνικό κείμενο, που μαζί με τα έργα των εικαστικών και των φωτογράφων δημιουργούν ένα ενδιαφέροντα διάλογο τέχνης και έκφρασης, με αποδέκτες όλους εμάς που αγαπάμε το γραπτό λόγο και τα εικαστικά.


Το Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο μπορείτε να το κατεβάσετε από tovivlio.net ή να ζητήσετε να σας το στείλουν σε έντυπη μορφή. Βεβαίως μπορείτε να το δείτε σε ηλεκτρονική μορφή πατώντας εδώ!

Περιηγηθείτε στις σελίδες του, μοιραστείτε το και δώστε του την ευκαιρία να γεμίσει τις μέρες του καινούργιου χρόνου που έρχεται, με εικόνες και λέξεις ψυχής!...




to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram