Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ελάχιστα χρήματα



Είμαστε πολύ κοντά στα Χριστούγεννα και όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα, όμως πολλές φορές "σκοντάφτουμε" είτε στα χρήματα, είτε στις ιδέες.
Εμείς βρήκαμε μερικές, που χρειάζονται ελάχιστα χρήματα, και γίνονται γρήγορα και εύκολα, έτσι ώστε να μπούμε στη γιορτινή ατμόσφαιρα σε χρόνο μηδέν...
Αφορούν τα παράθυρα, το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού, απ' όπου μπαίνει το φως του ήλιου ή του φεγγαριού. 
Βάλτε μια κούπα ζεστό κακάο και συντροφιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αφήστε τις εικόνες αυτές να σας εμπνεύσουν για τις δικές σας δημιουργίες, που θα κάνουν τα παράθυρά σας ομορφότερα από ποτέ!

Πρώτη πρόταση, αν έχετε μεγάλα παράθυρα ή τζαμαρία, κρεμάστε μπροστά τους χάρτινα αστέρια σε διαφορετικά μεγέθη. Θα είναι σα να φέρνετε τον ουρανό, κοντύτερα...


Ένας έναστρος ουρανός πάνω στα τζάμια σας. Θα δείχνουν όμορφα μέρα νύχτα, χαρίζοντας λάμψη. Τα υπέροχα αυτά αστεράκια μπορείτε είτε να τα κολλήσετε πάνω στο τζάμι, είτε να τα ζωγραφίσετε με χρυσό μαρκαδόρο.
Οι κούπες του καφέ μπορούν να γίνουν διακοσμητικά κηροπήγια που θα τοποθετήσετε στο περβάζι του παράθυρου. Θα βάλετε μέσα άμμο για να σταθούν εύκολα τα κεριά και θα καλύψετε την επιφάνειά τους με βρύα, μικρές μπάλες ή μικρά διακοσμητικά αστεράκια. Ό,τι σας αρέσει. 



Μια γιρλάντα από κουκουνάρια, γίνεται εύκολα αν σε μια χοντρή πετονιά περάσετε και κολλήσετε (χωρίς να αφήσετε απόσταση μεταξύ τους) μερικά κουκουνάρια. Στη συνέχεια κρεμάστε με κορδελάκια αυτά τα πανέμορφα ζαχαρωτά μπαστουνάκια και έτοιμη για να την κρεμάσετε στο παράθυρό σας. Αν πάλι προτιμάτε, Let it snow!... Ζωγραφίστε στο τζάμι, τι άλλο; Χιόνι! Χρησιμοποιήστε υγρή μπογιά και αφήστε να ...χιονίζει.



Τέλος, φτιάξτε απλά στεφάνια από κέδρο ή λέιλαντ. Η κορδέλα ας είναι το μόνο στολίδι του "στολιδιού" σας. Κρεμάστε τα στο παράθυρο και θα είναι αρκετά! Δείτε πώς θα τα φτιάξετε εδώ


πηγή:brit.co
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram