Κρεμαστό κομοδίνο!


Αυτή η εντυπωσιακή κατασκευή μπορεί να αντικαταστήσει το κλασσικό κομοδίνο, για το πλάι του κρεβατιού με τρόπο απλό και λειτουργικό. 

Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε θα χρειαστείτε:
1 κομμάτι επίπεδο ξύλου. Στην κατασκευή της φωτογραφίας χρησιμοποιήθηκε μια οριζόντια φέτα κορμού καρυδιάς, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ό,τι ξύλο θελήσετε.
Γυαλόχαρτο, για τη λείανση της επιφάνειας
Βερνίκι σε σπρέυ
Τρυπάνι, σχοινί και γάντζοι.

Σημείωση:  Μετρήστε σε τι απόσταση από το ταβάνι, θέλετε να φτάνει το κομοδίνο σας. Αυτή την απόσταση θα την τριπλασιάσετε, προσθέτοντας και μισό μέτρο ακόμα, για να αγοράσετε το σχοινί.

Βήμα πρώτο:
Χρησιμοποιώντας το γυαλόχαρτο λειάνετε την επιφάνεια του ξύλου και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια περάστε το βερνίκι και αφήστε το να στεγνώσει καλά.

Βήμα δεύτερο:
Κάντε με το τρυπάνι τρεις τρύπες σε φάρδος λίγο μεγαλύτερο από το πάχος του σχοινιού. Στη συνέχεια τρυπήστε και περάστε το γάντζο στο ταβάνι. Σ' αυτόν θα περάσετε το δεύτερο γάντζο σε σχήμα s από τον οποίο θα περάσετε το σχοινί.



Περάστε το σχοινί στις δύο τρύπες του ξύλου και ασφαλίστε κάνοντας κόμπο στο κάτω μέρος στις άκρες. Έχετε τώρα μια δημιουργήσει μια "θηλιά" για να κρεμαστεί από τον γάντζο s. Περάστε στην τρίτη τρύπα το υπόλοιπο σχοινί κάντε κόμπο στο κάτω μέρος και πάνω, περάστε το κι αυτό από τον γάντζο s, τυλίξτε γύρω από τα τρία σχοινιά και ασφαλίστε! Οι φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν πολύ!




Βήμα τρίτο:
Διακοσμήστε το!




πηγή: themerrythought.com
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram