2021 με ελπίδα!


 

2021-me-elpida
Photo by David Everett Strickler on Unsplash

Σε λίγες ώρες το 2021 έρχεται φορτωμένο με ελπίδα και πολλές προσδοκίες για μια φυσιολογική ζωή, υγεία, αγάπη και αμέτρητες ζεστές αγκαλιές, που τόσο στερηθήκαμε τη χρονιά που σβήνει!

Μπορεί να μας πίκρανε το 2020, μπορεί να μας στέρησε ανθρώπους, που θα λείπουν κάθε λεπτό από τους αγαπημένους τους, μας έδωσε παράλληλα όμως την αφορμή να εκτιμήσουμε την αξία πολλών πραγμάτων που θεωρούσαμε δεδομένα, χωρίς να είναι.

Εύχομαι από καρδιάς να είναι για όλους ο καινούργιος χρόνος καλύτερος, γεμάτος με πολλή αγάπη, καλοσύνη, φως και ελπίδες και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!!

Καλή χρονιά, φίλοι μου! 



to e-periodiko mas
6 Σχόλια

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Μαρίνα μου,
    καλή χρονιά αγαπημένη μας φίλη. Στέλνω μια αγκαλιά ευχές με ότι όμορφο επιθυμείς στη ζωή σου. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Μαρίνα μου.
    Ελπίζω κι εύχομαι τα καλύτερα το 2021.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά Μαρίνα μου. Εύχομαι το 2021 να μην μας γεμισει πίκρες
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καινούργιος χρόνος έχει κάνει κι όλας τα πρώτα 16 βήματα του Μαρίνα μου...οι ευχές μου λίγο καθυστερημένες είναι αλλά είναι από καρδιάς να είναι κορίτσι μου για σένα με υγεία αγάπη, τα καλύτερα για τους αγαπημένους σου και ότι εύχεσαι να γίνει πραγματικότητα.
    Καλή και ευλογημένη χρονιά Μαρίνα μου φιλιααα!! 🤗

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram