Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Powered By | blogger widgets

Π.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: ΑΣ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

“Αν αυτή είναι η Ελλάδα... Ας το διορθώσουμε " Όταν ο Λευτέρης Μιαούλης, μας πρότεινε να   παρακολουθήσουμε αυτό το βίντεο με την ομιλία του "υπεύθυνου για την ανάσταση" της Apple, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι, αυτή η ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο 11ο συνέδριο της ΕΕΔΕ, στη Θεσσαλονίκη στις 11/11/11, αφορά τον καθένα από μας είτε ως μονάδες, είτε ως σύνολα, είτε ως χώρα. Παρακολουθώντας κανείς το βίντεο, συνειδητοποιεί, πώς γίνεται το απλό, πολύπλοκο και το αντίστροφο, όταν οι συνθήκες αλλοιώνουν την σκέψη και τις πράξεις των ανθρώπων.
“Ας μην σβήσουμε το φως” λέει μεταξύ των άλλων στην ομιλία του ο κ. Οικονομίδης.
“Αν αυτή είναι η Ελλάδα …Ας το διορθώσουμε “
“Ίσως το να ξαναχτίσουμε τη χώρα μας να είναι απλό, αλλά το απλό είναι δυσκολότερο από το πολύπλοκο” είπε επικαλούμενος τα λόγια του Steve Jobs.
    Συνεχίζει λέγοντας ότι “όταν οι άνθρωποι αισθάνονται  σπουδαία  κάνουν  σπουδαία  πράγματα”…και καταλήγει σημειώνοντας ότι, ζούμε καθοριστικές στιγμές μέσα στην ένδοξη Ιστορία της Ελλάδας, που θα μπορούσαμε όμως να τις κάνουμε να φανεί αστείο… να τις βλέπει κάποτε η Ιστορία και να γελάει….
  Μακάρι, κ. Οικονομίδη θα πούμε εμείς. Μακάρι, να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τον εφιάλτη σε ένα κακό όνειρο, που δεν θα θυμόμαστε σε λίγο καιρό…
Συγχαρητήρια  κύριε Οικονομίδη!  Ανθρώπους  σαν εσάς χρειάζεται ο τόπος μας  και ίσως... και η πολιτική μας.
http://kali-ellada.blogspot.com/2011/09/14.html

Τα αγαπημένα του μήνα

Όταν οι bloggers μαζεύονται...

Μπορεί για πολλούς το blogging να είναι για κείνους που δεν έχουν τι να κάνουν, για μας όμως που ασχολούμαστε με αυτό βάζοντας την ψυχή μας και εκθέτοντας σκέψεις, απόψεις, κατασκευές και ενδιαφέροντα, μπορεί να γίνει πολύ σημαντικό μέσα από τις δράσεις του.

Σημάδια…

Γυρνούν οι δείχτες στο παλιό ρολόι κρύβουν θύμησες και μυστικά. 
βέλη οι λέξεις που με λαβώνουν,  όσο εσύ είσαι μακριά

Η Αττική σε κίνδυνο!

Έχοντας δεδομένα κάποια πράγματα στη ζωή μας, δεν συνειδητοποιούμε τον κίνδυνο που εγκυμονούν για την υγεία και το περιβάλλον. Άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους περιβάλλον και υγεία, είναι αυτά, που πρέπει να προστατεύονται με κάθε μέσο για να μπορούν να απολαμβάνουν ποιότητα ζωής, όλοι οι άνθρωποι!

Εκ της διευθύνσεως...

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά μας έλεγαν φίλοι του blog, πως είναι εξαιρετικά δύσκολη η περιήγησή τους στο περιοδικό από κινητό ή tablet. Ήταν κάτι που παρατηρούσαμε κι εμείς και προσπαθούσαμε να διορθώσουμε.

Δυο λόγια...

Εβδομάδα των Παθών, εβδομάδα κατάνυξης και περισυλλογής αυτή που διανύουμε.  Είναι οι ώρες, που παρά τις πυρετώδης προετοιμασίες για το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, πάντα κοιτάμε μέσα μας. Άλλοτε για να βρούμε αποθέματα δύναμης για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, άλλοτε για να δώσουμε από το περίσσευμα αγάπης στο διπλανό μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...