Πώς τα απλά υλικά, γίνονται έργα τέχνης!



Αν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι έργα τέχνης δεν είναι μονάχα αυτά των διάσημων δημιουργών, που κοσμούν μουσεία και πινακοθήκες, αλλά κάθε τι που με μεράκι και έμπνευση, μπορεί να δώσει νέα "πνοή" και μορφή σε απλά υλικά, τότε σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις παρακάτω ιδέες...

Ένα μπούστο βιτρίνας και γυψόγαζες σε συνδυασμό με υπομονή, φαντασία και δημιουργικότητα, δίνουν ένα έργο τέχνης, μοναδικό!..


Θέλετε να μάθετε πώς;

Έχοντας ένα μπούστο βιτρίνας ως καλούπι, βρέχουμε τις γάζες και αρχίζουμε να το καλύπτουμε με πολλές στρώσεις. Στη συνέχεια, το αφήνουμε να στεγνώσει καλά.


Το αποτέλεσμα, βγάζοντάς το είναι όπως της φωτογραφίας.

.
Αν τώρα επιστρατεύσετε μεράκι, φαντασία και διάφορα υλικά όπως χρώματα, πινέλα, φύλλα χρυσού ή ακόμα και πιο "περίεργα" υλικά, όπως για παράδειγμα μια σίτα κουνουπιών (που μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα τριαντάφυλλο για να κοσμήσει το μπούστο) το αποτέλεσμα θα είναι ένα ξεχωριστό έργο τέχνης όπως αυτά στις φωτογραφίες που ακολουθούν!...

Η δουλειά, οι φωτογραφίες και όλες οι λεπτομέρειες κατασκευής είναι από την φίλη μας Ειρήνη Μητούδη Interior Designer - Διακοσμήτρια - Μελέτη - Επίβλεψη (επαγγελματικών χώρων, κατοικιών, καταστημάτων)


to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram