Το πράσινο τσάι, στην υπηρεσία της ομορφιάς


Μάσκα ματιών

Το ακούμε πολύ συχνά: Το πράσινο τσάι είναι καλό για την υγεία. Θα πρέπει να πίνουμε κάθε μέρα, ένα φλιτζάνι γιατί μας βοηθά να ελέγξουμε το βάρος μας, ενώ κρατά τον οργανισμό μας ενυδατωμένο και προστατευμένο ακόμα κι από τον καρκίνο.

Κάποιες από μας βέβαια δεν είμαστε του ...τσαγιού! Υπάρχουν παρ' όλα αυτά τρόποι να επωφεληθούμε από τις ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα μας. Ας μη ξεχνάμε πως το τσάι είναι αντιοξειδωτικό, αντιβακτηριδιακό, αλλά και αντιγηραντικό. Καταπραΰνει τις φλεγμονές, μειώνει την ακμή, ενώ αποτρέπει και την απώλεια μαλλιών.

Σήμερα, σας έχουμε...



Μάσκα ματιών

Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας πράσινο τσάι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού ζελατίνα σε σκόνη
1 λεμόνι (ο χυμός του)
100 ml ζεστό νερό

Πώς θα τη φτιάξετε
Βάλτε στο multi όλα τα υλικά και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια πάρτε στρογγυλά patches ντεμακιγιάζ, κόψτε τα στη μέση, βουτήξτε τα στο υγρό και αφήστε τα να "πήξουν" στο ψυγείο. Αν βιάζεστε, βάλτε τα για 3 λεπτά στην κατάψυξη.

Βγάλτε τα από το ψυγείο και τοποθετήστε τα ακριβώς κάτω από τα μάτια. Αφήστε τα για 15 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθούν για τα καλά...

Επαναλάβετε τη μάσκα 2 φορές την εβδομάδα.

Σημείωση: Στο site που το βρήκαμε χρησιμοποιήθηκαν μικρές πλαστικές θήκες - καλούπια. Επειδή όμως δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι ανάλογο, τα δοκιμάσαμε με patch ντεμακιγιάζ. Είναι το ίδιο αποτελεσματικά.

Αυτά για την ώρα, θα συνεχίσουμε σε επόμενη ανάρτηση!




πηγή: icepandora.blogspot.nl



to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram