100 χρόνια μόδας σε ένα λεπτό



Τα τελευταία εκατό χρόνια, η γυναίκα και η θέση της στην κοινωνία έχει αλλάξει ριζικά και αυτό αποτυπώνεται και στην εμφάνισή της. 
Από σύζυγος και μητέρα, πάντα σκληρά εργαζόμενη εντός σπιτιού, έκανε τη δική της "επανάσταση" μπήκε στην αγορά εργασίας, συνεχίζοντας να διεκδικεί ισότιμη αντιμετώπιση με τους άντρες στη μόρφωση, στη δουλειά ακόμα και μέσα στο γάμο.

Η εμφάνισή της προσαρμόστηκε στις νέες της δραστηριότητες και ανάγκες και όπως ήταν φυσικό άλλαξε ριζικά. Αν κανείς παρατηρήσει τις φωτογραφίες των γιαγιάδων και των προγιαγιάδων μας ή προσπαθήσει να τις συγκρίνει με τις σημερινές γυναίκες θα δει τεράστιες αλλαγές. 
Ένα video "χώρεσε" τις αλλαγές αυτές μέσα σε ένα λεπτό με εντυπωσιακό τρόπο, δείχνοντάς μας το πέρασμα των δεκαετιών και την εξέλιξη που σηματοδότησαν. Απολαύστε το!...


to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram