Περιοδικά σε άλλη χρήση...



Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε, αλλά για μας, είναι πολύ δύσκολο να πετάξουμε τα παλιά περιοδικά μας. Προτιμάμε να τα ξεσκονίζουμε κάθε τόσο, παρά να τα πετάξουμε. Όταν είδαμε τις ιδέες ανακύκλωσης - διακόσμησης που ξεχωρίσαμε, δεν μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφορες. Γίνονται εύκολα και χαρίζουν ένα τόνο ανεμελιάς στο χώρο. 
Τι θα λέγατε λοιπόν για μια γλάστρα από περιοδικά; Πάρτε το αγαπημένο σας φυτό και κόψτε μια στοίβα περιοδικών στο σχήμα της γλάστρας του. Τοποθετείστε το μέσα και θα έχετε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που βλέπετε και στη φωτογραφία. Το φυτό σας ανθίζει, όπως ανθίζουν και οι ιδέες μέσα από τα περιοδικά!... 


Πόσο χαρούμενος μπορεί να γίνει ένας τοίχος όταν πάνω του "τρέχουν" ανάγλυφες ρόδες, όταν μάλιστα γίνονται τόσο εύκολα; Αρκεί να τσακίσουμε σελίδες περιοδικών και να τις κολλήσουμε μεταξύ τους!
Σας φαίνεται too much; Τότε οι ρόδες, μπορούν εύκολα να γίνουν ρολόγια! Αρκεί να κολλήσετε τη ρόδα πάνω σε ένα στρογγυλό χαρτόνι. Στο κέντρο του θα κόψετε μια τρύπα για τον άξονα του ρολογιού και θα εγκαταστήσετε το μηχανισμό στο πίσω μέρος. Έτοιμο!


Αν η κατασκευή του ρολογιού σας φαίνεται δύσκολη ή απαιτητική, σίγουρα δεν θα σκεφτείτε το ίδιο και για την επόμενη. Αυτός ο ανάγλυφος "πίνακας" γίνεται πανεύκολα και είναι τόσο εντυπωσιακός και χαριτωμένος. Θα χρειαστεί να κόψετε λωρίδες από σελίδες περιοδικού και να τις κολλήσετε έτσι ώστε να σχηματίσουν μια θηλιά. Παίξτε με το μήκος των λωρίδων αλλά και με το φάρδος τους, δημιουργώντας έτσι διαφορετικό βάθος σε ορισμένα σημεία και δίνοντας περισσότερη δυναμική στο αποτέλεσμα.


Πώς αυτοί οι υπέροχοι ανάγλυφοι ρόμβοι να μην τραβήξουν αμέσως την προσοχή; Πόσο μάλλον, όταν είναι φτιαγμένοι εύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι περιοδικά και κόλλα. Θα διπλώσετε σε τρίγωνα τις σελίδες των περιοδικών και στη συνέχεια θα τα τοποθετήσετε με κόλλα πάνω σε μια χάρτινη επιφάνεια για να μπορέσετε να τα κρεμάσετε στον τοίχο.





πηγή: brit.co

to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram