Χρειάζεστε βάζα για τον καφέ και τη ζάχαρη, που να κλείνουν καλά;
Αν όπως εγώ, δυσκολεύεστε να βρείτε στην αγορά τα κατάλληλα, που θα κρατούν τη μυρωδιά του καφέ όπως όταν τον αγοράζετε, φτιάξτε τα μόνες σας!
Μπορεί η κατασκευή να δείχνει πολύπλοκη, αλλά δεν είναι. Χρειάζεστε δύο βάζα από μαγιονέζα, χαρτοπετσέτες με μοτίφ σχετικά με την κουζίνα, δύο είδη σπάγκου (ανοιχτόχρωμο - σκουρόχρωμο) για να ξεχωρίζουν τα βάζα, κόλλα ντεκουπάζ, ταινία διπλής όψης και λίγη ...υπομονή.
Πρώτα, πρώτα θα κολλήσετε την χαρτοπετσέτα σε κάθε βάζο, αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει και στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια αφήστε να στεγνώσει η κόλλα και περάστε άλλη μία στρώση για να αδιαβροχοποιήσετε την επιφάνεια.
Καθαρίστε τα καπάκια με προσοχή και καλύψτε τα με ταινία διπλής όψης. Ξεκινήστε να κολλάτε το σπάγκο από το κέντρο προς τα έξω και αφού "ντυθεί" όλο το καπάκι, περάστε με το πινέλο κόλλα για να σταθεροποιηθεί και να γίνει αδιάβροχο.
Το ίδιο κάντε και στα βάζα στο πάνω και κάτω μέρος. Πρώτα ταινία διπλής όψης και αφού κολλήσει ο σπάγκος, κόλλα. Αφήστε τα και πάλι να στεγνώσουν καλά και ...γεμίστε τα!
Να είστε σίγουρες πως ο καφές σας, δεν θα χάσει το άρωμά του, μέχρι και την τελευταία κουταλιά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!