Οι θησαυροί της Ρούλας...



Το διαδίκτυο αυτό το ηλεκτρονικό τεράστιο σύμπαν, περιλαμβάνει μικρές ή μεγάλες "γειτονιές" που δημιουργούν οι bloggers για να επικοινωνούν και να μοιράζονται απόψεις, δημιουργίες, συναισθήματα. Σ' αυτές τις blogoγειτονιές συναντήσαμε τη φίλη μας τη Ρούλα.

Ένα άνθρωπο ζεστό, δοτικό και χαρούμενο, που στο blog της μοιράζεται δημιουργίες, σκέψεις, ιστορίες και πολλή αγάπη με τους επισκέπτες της. Πάνε περισσότερα από δύο χρόνια που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε για την ειλικρίνεια, το γλυκό της λόγο και την ομορφιά που απλόχερα μοιράζεται στη διαδικτυακή γωνιά της.


Πρόσφατα το blog της είχε γενέθλια και ανάμεσα στους φίλους και τις φίλες που της ευχήθηκαν κλήρωσε ένα δώρο. Επειδή "to e-periodiko mas" απαρτίζεται από δύο, τα δώρα της Ρούλας ήταν διπλά, κάτι που μας συγκίνησε ιδιαίτερα!


Δύο θήκες γυαλιών, τις βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία, φτιαγμένες από τα χεράκια της με πολλή τέχνη και μεράκι και δύο βιβλία για να μη μείνει καμιά μας παραπονεμένη. Θέλουμε να σταθούμε λίγο παραπάνω στο βιβλίο της με 115 παιδικά τιτιβίσματα που περιέχει ένα τόσο τρυφερό περιεχόμενο βγαλμένο από την ψυχή της. Για να καταλάβετε πόσο ξεχωριστή είναι, δείτε το φάκελο που παραλάβαμε. Ήταν κι αυτός ζωγραφισμένος!


Για όσους δεν γνωρίζετε τη Ρούλα, επισκεφθείτε το blog της πατώντας εδώ 

Αγαπημένη φίλη, σ' ευχαριστούμε θερμά για τα δώρα σου και σου ευχόμαστε μέσα απ' την καρδιά μας να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όσους αγαπάς και σ' αγαπούν!



to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram