Κρέμες προσώπου από 6 έως 20 ευρώ



Ποιος είπε ότι οι κρέμες προσώπου, πρέπει να είναι ακριβές για να είναι καλές; Είναι ένας μύθος που έχει προ πολλού καταριφθεί κι ας φοβόμαστε να το παραδεχθούμε…

Στα ράφια των self service, μπορούμε να βρούμε κρέμες προσώπου που θα περιποιηθούν το δέρμα μας, χωρίς να αδειάσουν το ήδη …ταλαιπωρημένο πορτοφόλι μας. Κρέμες που η τιμή τους ξεκινά από 6 ευρώ και δεν ξεπερνά τα 20 στην ακριβότερη εκδοχή τους.

Όλες μας χρειαζόμαστε μια κρέμα προσώπου, που να κρατά την επιδερμίδα ελαστική και ενυδατωμένη, αλλά τις περισσότερες φορές θολώνουμε από την υπερπροσφορά και τις υψηλές τιμές, με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε στην λύση της …μη κρέμας.

Λάθος! Οι φτηνές κρέμες μπορούν να προσφέρουν τις καλές τους υπηρεσίες, αν προσέχουμε το δέρμα μας, τον καθημερινό σχολαστικό καθαρισμό του και την καλή και ισσοροπημένη διατροφή μας.
Οι κρέμες που σας θυμίζουμε, γιατί σίγουρα τις γνωρίζετε, έχουν δοκιμαστεί από μας και η παρουσίαση αυτή, δεν είναι σε καμμιά περίπτωση διαφημιστική. Είναι απλά μια πρόταση, έτσι όπως την κάνουν οι φίλες μεταξύ τους… 

Με τον τίτλο "Ενυδατώστε και Αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με το άγγιγμα της Φύσης", η bioten, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθεύνονται σε όλες τις ηλικίες και όντας απαλαγμένη από parabens μας εξασφαλίζει περιποίηση αλλά και αντιγήρανση. Ξεκινώντας από τη σειρά SKIN MOISTURE για 20 - 35 χρόνων, συνεχίζοντας με τη SKIN DEFENCE για 35 - 45 και φτάνοντας στις σειρές SKIN REPAIR 45 - 55 χρόνων, καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας, σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές που ξεκινούν από τα 5,95 ευρώ για να φτάσουν τα 17.
Η Johnson's  με την ελαφριά κρέμα προσώπου και ματιών για Ρύθμιση της Λιπαρότητας που περιέχει φίλτρα UV και είναι εμπλουτισμένη με απαραίτητα, φιλικά προς την επιδερμίδα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, εξασφαλίζει βελτίωση της φυσικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως περιποιείται τη λιπαρή επιδερμίδα. Η επιδερμίδα γίνεται εξαιρετικά λεία και απαλή με μόλις 6,97 ευρώ. Στην ίδια τιμή βρίσκονται και η κρέμες ημέρας, για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες.
Η γνωστή μας Nivea Q10  plus με τα δύο ισχυρά ενεργά φυσικά συστατικά της το Q10 και την Κρεατίνη, τα οποία είναι και συστατικά της επιδερμίδας που μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Η τιμή της (14,95) εξασφαλίζει και την ισορροπία του προϋπολογισμού μας.
Η νέα σειρά της Nivea, pure and natural μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση των ρυτίδων, αποκαθιστώντας παράλληλα τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.  Η κρέμα ημέρας, περιλαμβάνει οργανικό Argan Oil και αρκτιΐνη,  το ιδιαίτερα αποτελεσματικό εκχύλισμα του φυτού Burdock, το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Με ελαφριά σύνθεση, η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας NIVEA Visage Pure & Natural απορροφάται γρήγορα και συμβάλει αποτελεσματικά στην επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Οι τιμές ξεκινούν από 7,04 έως 18,91 ευρώ.
 H Olay, εκτός από την total effects που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες παγκοσμίως, στην ίδια τιμή (19,97) προσφέρει και την Anti Wrinkle Night Cream, η οποία εξασφαλίζει Σύσφιξη & Ανόρθωση με βιταμίνες, ceramides και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες και κάνει την επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή, ενώ κοιμάστε. *Βιταμίνες B3 & E, προβιταμίνη B5, ceramides και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού συνδυάζονται όλα μαζί για τη δημιουργία αυτής της ιδιαίτερης σύνθεσης. Αυτή η αντιγηραντική σύνθεση με βιταμίνες (B3, E), προβιταμίνη B5, ceramides και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες και δίνει μια αίσθηση σφριγηλότητας στην επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε, ενώ η αντιρυτιδική firm+lift ημέρας και νύχτας με τιμή (14,96 & 16,20 αντίστοιχα) εξασφαλίζει το ίδιο αποτέλεσμα.
Η L'oreal με την πρώτη κρέμα Επανασύστασης AGE PERFECT προσφέρει στην ώριμη επιδερμίδα διπλή δράση:
ENANTIA ΣΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ: Περιέχει εκχύλισμα Σόγιας, που διεγείρει τη σύνθεση των υποστηρικτικών ινών της επιδερμίδας.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ: Η σύνθεσή της περιέχει Mélanine-Block που μειώνει τις καφέ κηλίδες και προστασία UV που τις αποτρέπει.
Η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ευεξία της, οι καφέ κηλίδες σβήνουν. Η τιμή της προλαμβάνει τα εμφράγματα... (14,84)
.
Η Revitalift Κρέμα ημέρας για τις ηλικίες από 40 έως και 50 καταφέρνει να ανορθώσει το περίγραμμα του προσώπου και να επαναφέρει τη νεανικότητα της επιδερμίδα με τιμή εξαιρετικά λογική (14,70) όπως και η αντίστοιχή της κρέμα νύχτας, αφού στα στρώματα της επιδερμίδας υπάρχουν 8 πολύτιμα φυσικά συστατικά ανόρθωσης, που καθορίζουν τη νεότητα της επιδερμίδας για ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες, σφριγηλό. Μετά τα 40 η παραγωγή τους μειώνεται, η φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος επιβραδύνεται: οι ρυτίδες είναι πλέον ορατές, το πρόσωπο χάνει τη σφριγηλότητά του. 
H Diadermine είναι η αποδοτική σειρά περιποίησης προσώπου που αναπτύχθηκε από δερματολόγους και εγγυάται ένα ορατά πιο νεανικό δέρμα. Η διεθνής γκάμα της Diadermine περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου. Οι καταναλωτές απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας που συγκρίνονται με αυτά του φαρμακείου, αλλά σε πολύ προσιτή τιμή. Η σφραγίδα του ECARF αποτελεί έναν εξαιρετικό οδηγό για τους ανθρώπους που έχουν πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα ή δερματικές αλλεργίες. Η πιστοποιήση των προϊόντων της Diadermine επιβεβαιώνουν την καταλληλότητά τους ακόμη και σε αυτούς με πολύ ευαίσθητο δέρμα και αυτούς που είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες. από 8,61 έως 14,35 ευρώ.
Η νέα της σειρά  Youth Infused αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει τα σημάδια της γήρανσης χωρίς αισθητικές επεμβάσεις και ενέσεις, ενώ παράλληλα χαρίζει μεγαλύτερη ελαστικότητα και αναζωογονεί το δέρμα.
Η φόρμουλα της, βασισμένη στο Υαλουρανικό οξύ, αποτελεί πηγή συστατικών για ορατά νεανικότερο δέρμα, «γεμίζοντας» ακόμα και τις βαθιές ρυτίδες. Το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενισχύεται και βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, οι γραμμές και οι ρυτίδες μαλακώνουν και σε 7 μόλις ημέρες η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και σφιχτή. (16,64 όποιο από τα προϊόντα της σειράς επιλέξετε, ημέρας - νύχτας - ματιών)

Οι  πληροφορίες μας, ίσως τελικά σας πείσουν ότι η ομορφιά, δεν είναι απαραίτητα ακριβή υπόθεση!






to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram