Να μιλήσουμε για μόδα;



Καθώς η Άνοιξη κάνει δειλά - δειλά την εμφάνισή της, οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν που διανύουμε και το καλοκαίρι του 2014, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις μεγάλες πασαρέλες του κόσμου.
Ποια είναι τα νέα από κει και τι προστάζει η μόδα; Ελάτε να τα δούμε μαζί, για να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας, ανανεώνοντας την εμφάνιση  και τη διάθεσή μας, μαζί.

Οι φετινές προτάσεις των μεγάλων σχεδιαστών κινούνται ανάμεσα στο αγαπημένο και πάντα επίκαιρο λευκό, τα φλόραλ και τις γεωμετρικές φόρμες, τόσο στις φούστες όσο και στα μαντό. Το χρώμα είναι απαραίτητο, ενώ το ασπρόμαυρο δεν φεύγει από το προσκήνιο, για μια ακόμα σεζόν. Το πορτοκαλί κάνει την εμφάνισή του δυναμικά, τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ, ενώ  οι διαφάνειες, τα κρόσσια, τα καρώ και οι ρίγες, θα μας συντροφεύουν μέχρι τα πρώτα κρύα του Σεπτέμβρη...
Το καλό της σεζόν αυτής, είναι ότι καλύπτει όλα τα γούστα! Επέστρεψαν, ίσως για να καθιερωθούν, τα φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια, χωρίς όμως να παραγκωνίζουν εντελώς τα εφαρμοστά, που αποτελούν και αγαπημένο κομμάτι των νεαρών κοριτσιών, οι φαρδιές βερμούδες έχουν την τιμητική τους, καθώς και τα ψαράδικα παντελόνια που αγαπήσαμε σε περασμένες δεκαετίες. Όσο για τις φούστες, όλα τα μήκη και τα πλάτη, τα είδαμε στις παρουσιάσεις των μεγάλων οίκων στις εβδομάδες μόδας, ανά τον κόσμο. Από τις σούπερ μίνι σε γραμμή Α, μέχρι τις μακριές αέρινες πλισέ, με ασύμμετρα κουμπώματα, μπαλούν, μέχρι το γόνατο, πάνω από το γόνατο, όλες!...
Έτσι, σε μας μένει να διαλέξουμε αυτό, που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του σώματος και της προσωπικότητάς μας, για να περάσουμε μαζί τους την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014. Μας αφήνουν εδώ που τα λέμε, το περιθώριο σε εποχή κρίσης να αξιοποιήσουμε και παλιά κομμάτια της ντουλάπας μας, που έμεναν ξεχασμένα. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε σε κανένα από τα style που θα επιλέξετε. Μια διαχρονική συμβουλή λέει: "Σικ, είναι αυτό που σου πάει". Άλλωστε οι μετρ απλά προτείνουν, εμείς διαλέγουμε.
Πάρτε γεύση λοιπόν!



























to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram