Τα χρώματα της μόδας...



Αν κάποιος παρατηρήσει τα χρώματα των collection των μεγάλων σχεδιαστών, έτσι όπως αυτές παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας, στις τέσσερις μητροπόλεις (Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο, Ν. Υόρκη) υπάρχει μια τάση προς τα ήπια χρώματα, με κυρίαρχα τα χλωμά παστέλ και οι γήινες αποχρώσεις.
Αγαπημένα παραμένουν οι αποχρώσεις της λεβάντας, του μανταρινιού, της ελιάς, του αμύγδαλου και της άμμου, ενώ χρώματα φωτεινά όπως το μπλε και το πράσινο έχουν τη δική τους θέση στις προτιμήσεις των σχεδιαστών όπως και το κόκκινο, το λιλά, το εκρού και το βεραμάν.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το μαύρο και το λευκό και μάλιστα σε total εκδοχές δεν παραμένουν κλασσικά κι αγαπημένα και στις φετινές collection!


Αυτή είναι η παλέτα των χρωμάτων


Ας τα δούμε πιο αναλυτικά μέσα από μοντέλα υψηλής ραπτικής:

Κομμάτια από τις συλλογές των: Alexandre Vauthier, La Perla, Jean Paul Gaultier, Versace, Christian Dior, Giamabattista Valli, Valentino, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Stephane Rolland, Ralph & Russo, Zuhair Murad, Oscar de la Renta κ.α.

Total black και total white



Ασπρόμαυρα


Κόκκινο

Μπλε - πράσινο

Λιλά, εκρού, βεραμάν

Λεβάντα, μανταρίνι, ελιά, αμύγδαλο

Άμμος...


Η παλέτα των παστέλ


πηγή: vogue.com
κείμενο: to e-periodiko mas

to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram