Μηχανή ...φωτός!


mixani-fotos

Η σημερινή κατασκευή - μεταμόρφωση, ήρθε να καλύψει την ανάγκη ενός πορτατίφ, στο επίσης diy κομοδίνο.
Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση - πρόκληση της φίλης Αριστέας, που μέσα από το blog της, "η ζωή είναι ωραία" ζητούσε από τους φίλους της να συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό "μεταμόρφωσης" αντικειμένων με τίτλο "Άλλαξέ το!"...

Έτσι άρχισα να κοιτάω γύρω μου τα αντικείμενα με ...άλλο μάτι και μόλις το βλέμμα σταμάτησε στην παλιά μηχανή του κιμά της γιαγιάς, που ήταν ξεχασμένη σε ένα ντουλάπι, η ιδέα να μετατραπεί σε μηχανή φωτός, ήρθε αστραπιαία!
Δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Χρειάστηκαν τα υλικά για πορτατίφ (όλο το σετάκι που οι σύζυγοι συνήθως γνωρίζουν) και ένα spray χρυσής μπογιάς (έγινε τελικά αγαπημένο) για να "ανέβει" λιγάκι αισθητικά.
Δείτε πώς ξεκίνησαν όλα...


Το πρώτο που έγινε, ήταν να βαφτεί με το spray, που ευτυχώς στεγνώνει γρήγορα.Το χερούλι καλύφθηκε με χαρτοταινία για να διατηρηθεί στην αρχική του μορφή.

mixani-fotos

Στη συνέχεια έπρεπε να περαστεί το καλώδιο με το διακόπτη και το ντουί για τη λάμπα και φυσικά ο γλόμπος.
Δείτε τη τώρα και στο χώρο της στο κομοδίνο...

mixani-fotos

mixani-fotos


Αυτή ήταν η συμμετοχή μου στο "Άλλαξέ το!" της Αριστέας μας και οι φίλοι που ψήφισαν συγκρίνοντας το "πριν" με το "μετά", την ανέδειξαν σε νικήτρια γεμίζοντας με, με πολλή χαρά!
Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα απ΄ την καρδιά μου, γι' αυτό!


Marina
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram