Το Φαρμακείο του Θεού



Λένε ότι ο Θεός, πρώτα χάρισε το αλατισμένο νερό από το πόσιμο, έφτιαξε τα ζώα και τα ψάρια...
Όλα αυτά πριν φτιάξει τον άνθρωπο...

Έφτιαξε και μας παρείχε όλα αυτά που θα χρειαζόμασταν, πριν καν γεννηθούμε.
Την επόμενη φορά που θα καθίσετε να φάτε, μπορεί να εκπλαγείτε από το γεγονός ότι, πολλά από τα τρόφιμα που τρώμε είναι παρόμοια με ζωτικά όργανα του σώματός μας και στην πραγματικότητα μας παρέχουν θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην καλή λειτουργία των εν λόγω οργάνων!
Αυτά τα τρόφιμα είναι καλύτερα και από δυναμωτικά, όταν τρώγονται ωμά.
Ο Θεός μας άφησε στοιχεία για το ποιες τροφές, βοηθούν κάθε μέρος του σώματός μας.

Μια φέτα καρότο μοιάζει με μάτι ανθρώπου.
Η κόρη, η ίριδα και οι ακτινωτές γραμμές, θυμίζουν ακριβώς το ανθρώπινο μάτι...
Και Ναι η επιστήμη δείχνει ότι τα καρότα βοηθούν πολύ στην αιμάτωση καθώς και στην καλή λειτουργία των ματιών...

Η τομάτα, έχει τέσσερις κοιλότητες και είναι κόκκινη όπως και η καρδιά μας. Όλες οι έρευνες έδειξαν ότι περιέχει λυκοπένιο γεγονός που την κάνει πολύ ωφέλιμη τροφή για την καρδιά και το κυκλοφορικό.

Τα σταφύλια κρέμονται σε ένα τσαμπί, που έχει το σχήμα της καρδιάς. Κάθε σταφύλι μοιάζει με ερυθροκύτταρο και όλη η σύγχρονη έρευνα δείχνει ότι και τα σταφύλια είναι μια τροφή που ενισχύει την καρδιά και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Το καρύδι, μοιάζει με ένα μικρό εγκέφαλο, με το αριστερό και δεξί ημισφαίριο και την παρεγκεφαλίδα.
Ακόμα και οι πτυχές ή οι αναδιπλώσεις πάνω στο καρύδι είναι ακριβώς όπως ο φλοιός του εγκεφάλου.
Τώρα ξέρουμε ότι τα καρύδια βοηθούν να αναπτυχθεί ο εγκέφαλος.

Τα φασόλια βοηθούν στην καλή λειτουργία των νεφρών και όντως μοιάζουν πολύ με τους νεφρούς μας. Μη μπερδευτείτε από τη φωτογραφία, όλα τα είδη φασολιών βοηθούν!

Ο μίσχος του σέλινου, μοιάζει πολύ με τα οστά μας. Τα οστά μας περιέχουν 23% νάτριο, το ίδιο περιέχει και το σέλινο. Όταν δεν αντλούμε από τη διατροφή μας νάτριο, ο οργανισμός μας το αντλεί από τα οστά και έτσι, αυτά αδυνατίζουν.


Το αβοκάντο, η μελιτζάνα και το αχλάδι βοηθούν στην καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της και πραγματικά μοιάζουν σχηματικά με το γυναικείο αυτό όργανο. Έρευνες έδειξαν ότι αν μια γυναίκα, τρώει ένα αβοκάντο την εβδομάδα, αυτό εξισορροπεί τις ορμόνες, μειώνει το ανεπιθύμητο βάρος της γέννας και προλαμβάνει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Σκεφτείτε ότι το αβοκάντο χρειάζεται ακριβώς εννέα μήνες για να αναπτυχθεί από άνθος σε φρούτο.

Τα σύκα είναι γεμάτα από σπόρους και αυξάνουν την κινητικότητα του σπέρματος των ανδρών, αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και συμβάλουν στην αντιμετώπιση της στειρότητας.

Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν πολύ με το πάγκρεας και πράγματι εξισορροπούν τον γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.


Οι ελιές ενισχύουν την καλή λειτουργία των ωοθηκών της γυναίκας. Τι σας θυμίζει το σχήμα τους;

Το πορτοκάλι, το γκέιπφρουτ και τα εσπεριδοειδή εν γένει, θυμίζουν τους αδένες στους γυναικείους μαστούς και βοηθούν στην καλή τους υγεία!

Τα κρεμμύδια μοιάζουν με τα κύτταρα του σώματός μας. Η έρευνα έχει δείξει ότι τα κρεμμύδια βοηθούν στο να αποβάλλονται τα άχρηστα υπολείμματα από όλα τα κύτταρά μας και έτσι κάνουν αποτοξίνωση. Επίσης τα κρεμμύδια παράγουν και τα δάκρυα όταν τα καθαρίζουμε που διατηρούν υγρή και καθαρή την επιφάνεια των ματιών μας. Ένας άλλος σύμμαχος το σκόρδο βοηθά στην αποβολή των αποβλήτων και επικίνδυνων ελευθέρων ριζών από το σώμα μας.


Τελικά, στη φύση, τίποτα δεν είναι τυχαίο!...

πηγή: ytube.com
to e-periodiko mas
1 Σχόλια

1 σχόλιο:

  1. I really like this is reliably vast for everyone sensationally for me. I had such unfathomable issues about download videos from Facebook and YouTube. Online video downloader Facebook video downloader is a when in doubt shocking key and these are totally free which would all have the decision to use with no issue.
    facebook video downloader for ios

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram