Το Τάνγκο, σε φόντο Κόκκινο και συμμετοχή Ελλήνων χορευτών!Ορμητικά δυναμικό...
Σαγηνευτικά προκλητικό...
Με 14 χορευτές Tango επί σκηνής...
Και με κοινό παρονομαστή ΤΟ ΠΑΘΟΣ...

Γιατί αυτό το καλοκαίρι το Τάνγκο έχει άρωμα Ελλάδας
και είναι σε φόντο Κόκκινο!

Gustavo Russo -Tango in Red Major

«Είναι ένα εμβληματικό χρώμα στο Τάνγκο το οποίο συνδέεται με το πάθος, την αγάπη, τη Ζωή, το αίμα στο σώμα μας. Είναι το κυρίαρχο χρώμα στο κραγιόν που φοράει μια γυναίκα και μπορεί να τονίσει μια σκέψη μας στο χαρτί... Αυτό είναι και το σκεπτικό με το οποίο αυτό το χρώμα επικρατεί σε όλη την παράσταση. Το χρώμα της ρίζας του chakra που μας συνδέει με τη Γη. Όπως ακριβώς και ένας δημοφιλής χορός, όπως το Τάνγκο, το κάνει!».

Αυτά δηλώνει ο δημιουργός και σκηνοθέτης του “Tango in Red Major”, Gustavo Russo, για τη νέα μουσικο-χορευτική του παραγωγή που θα παρουσιάσει.

Ο ευρηματικός χορογράφος μαζί με την παρτενέρ του Samantha Garcia και 14 χορευτές επί σκηνής θα παρουσιάσουν στις 17/6 στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι, μια παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστές είναι ο χορός και οι καλλιτέχνες που τον εκφράζουν. Κοινός παρονομαστής ΟΛΩΝ? Ο δυναμισμός και το πάθος! 

14 χορευτές γεμάτοι ενέργεια μεταξύ των οποίων και ...δύο Έλληνες! Η Χλόη και ο Διονύσης (Χλόη Θεοδωροπούλου & Διονύσης Θεοδωρόπουλος) - ενεργά μέλη μιας από τις πιο ξακουστές ομάδες αργεντίνικου τάνγκο παγκοσμίως που δημιούργησε ο Gustavo Russo.Tου Tango Seduccion- που πρόσφατα μας συστήθηκαν μέσα από βραδινή τηλεοπτική εκπομπή αλλά μέσα από το διαδίκτυο που φιλοξένησε συνέντευξή τους.

Το τάνγκο στη φετινή παράσταση του Gustavo Russo είναι σε φόντο κόκκινο! Με κυρίαρχα χρώματα το άσπρο και μαύρο. Με αυτή τη σχεδόν «αυστηρή» τριχρωμία παρακινεί το θεατή σε ένα μαγικό ταξίδι στην κρυφή και πιο μυστηριώδη πλευρά του Τάνγκο. Σε μια πρωτοποριακή παράσταση στην οποία η Τέχνη δεν έγκειται μόνο στη δεξιοτεχνία των κινήσεων των χορευτών αλλά και στον σημείο που εκείνη ορίζεται μέσα από το χορό.

Πρωτοποριακό και ευφάνταστο τάνγκο, εκρηκτικές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές, πάθος δίχως όρια από τον Gustavo Russo και την 14μελή ομάδα του.

Το Τάνγκο θα είναι σε...φόντο κόκκινο!! (Tango In Red Major)

Ώρα έναρξης: 21:30

Χώρος - Αίθουσα: Τεχνόπολις, Γκάζι - Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ 12)

Σημείωση: Η παράσταση δύο μέρες πριν την Αθήνα, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών 14/7) και στα Ιωάννινα (Θέατρο Φρόντζου 15/7), ενώ στις 19/7 θα βρεθεί στο Λουτράκι (Φλαbaraki).
πηγή: technopolis-athens.com
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της κεντρικής σελίδας (αν μπαίνετε από υπολογιστή) ή στην πλαϊνή μπάρα (αν μπαίνετε από smartphone ή tablet)