Η Αστερούπολη μας περιμένει...



Ένα αστέρι ευχής μικρού παιδιού, δημιούργησε στη λίμνη των Ιωαννίνων στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, την Αστερούπολη για να ζήσουν όλοι οι επισκέπτες της, το πιο χαρούμενο παραμύθι.
Καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στα μονοπάτια της Αστερούπολης και να ταξιδέψουν στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Αστερούλας από τις 28 Νοεμβρίου και ως τις 6 Ιανουαρίου, με δωρεάν γενική είσοδο....

Μπορούν να επισκεφθούν το ανοιχτό παγοδρόμιο, την ανοιχτή μουσική σκηνή, το Λούνα Πάρκ, το Περιβαλλοντικό πάρκο Δεινοσαύρων, το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, το φούρνο του Αη Βασίλη, τη Ζαχαρούπολη, το Carousel, το Camelot ice street, το σπίτι του Αη Βασίλη και ένα σωρό άλλα σημεία, παρέα με την πριγκίπισσα Αστερούλα και τα ξωτικά της. 

Από τις πολλές εκδηλώσεις και δράσεις ξεχωρίσαμε:


Το φούρνο του Αη Βασίλη
Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν χριστουγεννιάτικα αρτοποιήματα να μάθουν την τέχνη του ψωμιού και να συμμετέχουν στην παρασκευή χριστουγεννιάτικων μπισκότων, παρέα με το φούρναρη του Αη Βασίλη και τη γυναίκα του, καθημερινά από τις 11:00 το πρωί, ως τις 11:00 το βράδυ.

Η τέχνη της σοκολάτας
Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά γλυπτά σοκολάτας τα οποία φτιάχνονται μπροστά στα μάτια τους με πολλή φαντασία και μεράκι από τους ζαχαροπλάστες. Εκπληκτικά γλυπτά από σοκολάτα και ζαχαρόπαστα, σας περιμένουν...

Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν και να θαυμάσουν περίπου 20 εξαιρετικές εφευρέσεις του αρχαιοελληνικού τεχνολογικού θαύματος, από το ρομπότ - υπηρέτρια του Φίλωνος, μέχρι τον κινηματογράφο του Ήρωνος και το αυτόματο ωρολόγιο του Κτησίβου, ενώ δεν λείπει και ο αναλογικός υπολογιστής των Αντικυθήρων.
Τιμή εισόδου: 1 € το άτομο

Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων
Μοναδικό στην ανατολική Ευρώπη το πάρκο αυτό, παρουσιάζει σπάνια αληθινά απολιθώματα και αναπαραστάσεις σε φυσικές διαστάσεις. Τεράστιοι δεινόσαυροι, καθώς και αναπαράσταση της γέννησης αυγών δεινοσαύρων είναι λίγα μόνο από τα πολλά που μπορείτε να δείτε, σε μια επίσκεψη υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.
Τιμή εισόδου: 2€ το άτομο




πηγή: asteroupoliioanninon.gr



to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram