Ένα τραγούδι, δείχνει το δρόμο...



Χθες, 2 Ιουνίου κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο: "Δείξε μου δρόμο!", σε μουσική και ενορχήστρωση του Πασχάλη Τσιαλιάφα, στίχους του Χαράλαμπου Σάββα και με ερμηνευτή το Δημήτρη Νέζη

Το τραγούδι αυτό, θα λάβει μέρος στον 5ο διαγωνισμό τραγουδιού “PIROGOVSKY RASSVET” της Μόσχας στη Ρωσία, που θα γίνει στις 8 Αυγούστου 2015, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ανάμεσα σε δεκάδες χώρες απ' όλο τον κόσμο. 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 2011 και στα χρόνια αυτά, πρόσφερε μια ευκαιρία ανταλλαγής δημιουργικών ιδεών, προάγοντας τη φιλία μεταξύ των λαών, αφού στο διαγωνισμό συμμετέχουν χώρες και από τα δύο ημισφαίρια, από τη Βραζιλία ως την Ινδονησία. Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το show και να ψηφίσουν το τραγούδι της αρεσκείας τους, μέσω διαδικτύου. 

Η διαδικτυακή ψηφοφορία ξεκινά από τα μεσάνυχτα της 7ης Ιουνίου. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες και να ψηφίσετε εδώ.

Αυτό όμως που κάνει αυτό το τραγούδι να δείχνει πραγματικά το δρόμο και να ξεχωρίζει είναι ότι, το 100% των εσόδων (Itunes/Amazon), θα διατεθούν για την προμήθεια αντιρετροϊκών φαρμάκων στους ασθενείς του Αids στο νοσοκομείου "Αττικόν".


Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού θα γυριστεί σε σκηνοθεσία της "Phonographic Society", με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Ισιδώρας Καψαλάκη κι εμείς ευχόμαστε να έχει καλή επιτυχία και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους καλλιτέχνες η κίνηση αυτή, γιατί μπορεί η οικονομική κρίση που μας ταλαιπωρεί να συνεχίζεται, αλλά οι καλλιτέχνες και η μουσική μπορούν να την απαλύνουν μέσα από τέτοιες προσπάθειες.



Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ
Στηρίξτε αυτή την τόσο ευγενική κίνηση!




to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram