Οι "Τρεις Αδελφές" του Α. Τσέχωφ ...Από Μηχανής!



Στο Από Μηχανής Θέατρο  ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν από την ομάδα Casus Belli το αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ, "Τρεις Αδελφές", στο πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη και όλο το Μάη.


Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου, που μας έστειλαν, πρόκειται για μια παράσταση για τη συντριβή και τα χαμένα όνειρα. Ένας κόσμος καταρρέει και δίνει τη θέση του σε ένα άλλο...
Υπάρχει ελπίδα μετά τη ματαίωση; Μπορούμε έστω, να ελπίζουμε στην ευτυχία;

 Τη διασκευή και τη μετάφραση του έργου υπογράφουν η ομάδα Casus Belli Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Γεωργία Κούρτη, Ελίζα Πιτσικώνη και η σκηνοθεσία είναι των Ανρδονίκη Αβδελιώτη και Ελίζα Πιτσικώνη (Casus Belli).


Βοηθοί σκηνοθέτη είναι η Μαίρη Άσπρου και η Γεωργία Κούρτη, η μουσική είναι της Σίσσυς Βλαχογιάννη, ενώ η κατασκευή του σκηνικού έγινε από την Ανδρονίκη Αβδελιώτη και τον Νικόλαο Μαρμαροτούρη.

Παίζουν: Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Γιώργος Ανδράκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Μαρία Πίγκου, Ελίζα Πιτσικώνη, Μάριος Πλιάτσικας, Μάριος Σουγιουτζόγλου, Σωτήρης Σταυράτης, Αννα Ψαρρά.


Tο trailer, οι φωτογραφίες και η αφίσα έγιναν από την Ελένη Κορακάκη

Η παράσταση διαρκεί 100 λεπτά, είναι χωρίς διάλειμμα. και ανεβαίνει από 10 Απριλίου έως 29 Μάιου, κάθε Κυριακή στις 19:00, εκτός από την ημέρα του Πάσχα.

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 12 Ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων 8 Ευρώ, Ατέλεια 5 Ευρώ
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 5231131 - 694 2419151
Από Μηχανής Θέατρο – Ακαδήμου 13 Μεταξουργείο

Πάρτε μια γεύση στο video που ακολουθεί...




to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram