Τα "4 λεπτά" κυκλοφορούν!



Ένα καινούργιο βιβλίο κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και σας το παρουσιάζουμε με πολύ χαρά και συγκίνηση αφού βασίστηκε στο ομώνυμο διαδικτυακό project της καλής μας φίλης, της συγγραφέα Νατάσσας Καραμανλή και είναι ένα συλλογικό έργο στο οποίο συμμετέχει και η Μαρίνα Αντωνίου.

Συγκεκριμένα, 32 συγγραφείς μέσα από 32 ιστορίες καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα, "πόση ζωή χωρά μέσα σε 4 λεπτά ζωής" κάτω από τον τίτλο, "4 λεπτά".  Κάθε ιστορία στα "4 λεπτά" είναι και μια προσωπική αποτύπωση. Κάθε συγγραφέας και μια σχεδία ναυαγισμένη στον ωκεανό του δικού του χρόνου. Έχει μόνο τέσσερα λεπτά για να αντιδράσει. Να θυμηθεί, να κλάψει, να ερωτευτεί. Να ζήσει. Να σας αγγίξει.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μολύβι, θα παρουσιαστεί την Κυριακή στις 10 Απριλίου 2016, στο "Cafe Θεά/tro" (Βασιλέως Γεωργίου 2Α), στη Θεσσαλονίκη, από τον συγγραφέα Θεόφιλο Γιαννόπουλο.

Θα διαβάσουν οι κ. Μυλόπουλος Νίκος και Δικμάνης Δημήτρης, ενώ θα μιλήσουν ο εκδότης Μάνος Αμπατζής και ο Ηλίας Ιορδανίδης.

Μπορείτε να το βρείτε στο e-shop του εκδοτικού οίκου ekdoseis-molybi.gr

Πριν κλείσουμε να σας πούμε λίγα λόγια για τη φίλη μας τη Νατάσσα Καραμανλή. Ζει στη Θεσσαλονίκη και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά SOUL, Αλήθεια της Μακεδονίας, Upgrade και πρόσφατα  με το ηλεκτρονικό magazino Φυλλάδα (Fylada.gr).
Κείμενα της επίσης φιλοξενούνται στο maga.gr, στο enfo.gr., στο info barrel (στα αγγλικά), στο βιβλιο.net., στο λογοτεχνικά projects (25η ώρα,  γραμμόφωνο), αλλά και στο προσωπικό της blog soufrazeta.com.

Tον Δεκέμβριο του 2014, το εφηβικό μυθιστόρημα της «Το καλοκαίρι στον φάρο» τιμήθηκε με έπαινο, στον 59ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό  συγγραφής παιδικών βιβλίων, της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, το οποίο κυκλοφορεί σε έντυπο βιβλίο, από τις Εκδόσεις Μολύβι και το οποίο σας παρουσιάσαμε και κληρώσαμε ένα αντίτυπο λίγους μήνες πριν.

To Noέμβριο  του 2015, ο θεατρικός της μονόλογος «Το μπλουζ της Κυριακής», απέσπασε το Α’ βραβείο στον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Τον Δεκέμβριο του 2015 υπήρξε μέλος της κριτικής Επιτροπής του 2ου Διαγωνισμού Διηγήματος Bonsaistories,

Πάντα ευχόμαστε τα βιβλία που παρουσιάζουμε να είναι καλοτάξιδα, αυτή τη φορά όμως μας αφορά λίγο παραπάνω, δεν νομίζετε;...



to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram