Το Μουσείο Παιδικής Τέχνης, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού



Το Μουσείο Παιδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια με ελεύθερη είσοδο. Σκοπός της όλης δράσης η καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας από την παιδική ηλικία, μέσω της τέχνης.

Έτσι, την Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2016 από τις 11 το πρωί και ως τις 2 το μεσημέρι μικροί και μεγάλοι με τη βοήθεια και την καθοδήγηση ανθρώπων του Μουσείου, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από εικαστικές δράσεις να διδαχθούν την πολύπλευρη έννοια της Φροντίδας.


Ενώ το Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2016 από τις 11:00 ως τις 2:00 μ.μ. στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου θα "Παίζονται Χριστούγεννα" με αφορμή το έργο που ζωγράφισε το 1995 ο Νίκος Πιστώνης όταν ήταν 11 χρόνων. Πρόκειται για  ένα δωρεάν οικογενειακό, εκπαιδευτικό και εικαστικό πρόγραμμα για γονείς με παιδιά ηλικίας από 5 ως 10 χρόνων, το οποίο πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Το Μουσείο βρίσκεται στην οδό Κόδρου 9 (προέκταση της οδού Βουλής) στην Πλάκα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα βρείτε εδώ




to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram