Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από καραμέλες



Μια πολύ "γλυκιά" ιδέα για χριστουγεννιάτικα δεντράκια σας προτείνουμε σήμερα. Είναι φτιαγμένα από καραμέλες, γίνονται εύκολα και ενθουσιάζουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους.

Ας δούμε τι χρειάζεστε για την κατασκευή τους:
Φελιζόλ κωνικό ή στρογγυλό, ξύλα κανέλλας, γλαστράκια της επιλογής σας, σφουγγάρι ανθοπωλείου και καραμέλες!!


Ξεκινάμε με το γλαστράκι όπου μέσα του τοποθετούμε το σφουγγάρι ανθοπωλείου. Βυθίζουμε τη μια άκρη του ξύλου κανέλλας σ' αυτό και στην άλλη άκρη στερεώνουμε το φελιζολ. Έτσι το δεντράκι μας αρχίζει ήδη να παίρνει μορφή. 


Τώρα σειρά έχουν οι καραμέλες οι οποίες θα στερεωθούν με δύο τρόπους. Αν είναι μαλακές θα χρειαστείτε οδοντογλυφίδες για να τις τοποθετήσετε. Αν όμως είναι σκληρές θα χρειαστείτε θερμοκόλλα. Η επιλογή της καραμέλας θα σας καθοδηγήσει...
Τελειώνουμε την κατασκευή μας με διάφανο βερνίκι σε spay, που θα δώσει και περισσότερη λάμψη. 
Δείτε πόσο όμορφα είναι!


Αν έχετε παιδιά που έχουν γενέθλια τις ημέρες των γιορτών, τα δεντράκια με τις μαλακές καραμέλες θα ομορφύνουν τον εορταστικό μπουφέ! Πόσο μάλιστα αν οι μικροί σας καλεσμένοι μπορούν να γευτούν τις καραμέλες τους. Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσετε το βερνίκι λάμψης.


Τα δεντράκια είναι φτιαγμένα από την καλή μας φίλη Ειρήνη Μητούδη Interior Desinger - Διακοσμήτρια (Μελέτη - Επίβλεψη επαγγελματικών χώρων, κατοικιών, καταστημάτων).


to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram